nl gokken tips

website over casino

Gratis krasloten

Het spelen met online krasloten wordt steeds populairder onder een grote groep mensen. Dit is vooral te danken aan de flexibiliteit van de online krasloten. Die is namelijk vele malen hoger dan de ouderwetse papieren krasloten. Om je kennis te laten maken met de online krasloten maken veel aanbieders gebruik van gratis krasloten. Hierbij ontvang je enkele gratis krasloten of gratis speelgeld, zodat je een goede indruk krijgt van het spelen met krasloten. Uiteraard ben je gewoon in staat om prijzen te winnen wanneer je de gratis krasloten gebruikt. Ook kun je de prijzen uiteindelijk om zetten in echt geld. Echter is dit vaak wel aan enkele voorwaarden gebonden, deze dien je dan ook goed in de gaten te houden.

 

online-kraslotenKennis maken door middel van gratis speelgeld

De meeste aanbieders van online krasloten gebruiken het gratis speelgeld om nieuwe gebruikers op een eenvoudige en snelle manier kennis te laten maken met de online krasloten. Wanneer je geregistreerd bent bij de aanbieder van online krasloten ontvang je direct een bepaald bedrag aan gratis speelgeld of gratis krasloten. Hierdoor kun je direct aan de slag met het spelen met online krasloten. Hierdoor heb je al heel snel een idee van de werking en de prijzen die te winnen zijn met de gratis krasloten. Uiteraard ben je gewoon in staat om prijzen te winnen wanneer je de gratis krasloten inzet. Er wordt hierbij geen verschil gemaakt tussen gekochte krasloten of de gratis ontvangen krasloten. Voor de aanbieder zijn deze krasloten allemaal hetzelfde en de win kans is dan ook gelijk. Echter kan het wel zo zijn dat de prijzen die worden gewonnen met de gratis krasloten aan enkele voorwaarden zijn gebonden. Zo kan het zijn dat je de prijzen niet direct kunt uitkeren, maar dien je het gewonnen prijzen geld opnieuw in te zetten voordat je het kunt laten uitkeren. Wanneer je met gekochte krasloten speelt geldt dit uiteraard niet. Iedere aanbieder gaat weer anders om met de gratis krasloten. Het is dan ook aan te raden om van te voren te kijken naar de bepalingen en voorwaarden van de aanbieder van de krasloten.

 

Bonussen

Steeds vaker kiezen aanbieders van krasloten er voor om naast de gratis krasloten ook met een bonussysteem te werken. Hierbij ontvang je bijvoorbeeld gratis speelgeld wanneer je voor de eerste keer tegoed aan je account toevoegt. Hierdoor koop je bijvoorbeeld voor een bepaald bedrag aan online krasloten, waarbij je gelijk tot wel 50% van je eigen inleg extra ontvang aan gratis krasloten. Ook dit stelt je in staat om langer door te kunnen spelen, doordat je over meerdere krasloten beschikt. De prijzen die je met de krasloten wint die je aangeschaft hebt kun je direct uit laten keren. Echter geldt ook hierbij vaak dat het gewonnen prijzengeld met de gratis krasloten eerst opnieuw moet worden ingezet. Wanneer je bij de ronde daarna weer prijzen ontvangt kun je deze wel vaak uit laten keren. Door dergelijke constructies hopen de aanbieders het spelen met online krasloten aantrekkelijker te maken.

Meer verhalen